De beste school bestaat niet! Het gaat er om welke school het best bij jouw kind en jouzelf als ouder en opvoeder past. Wat jij als ouder een goede school vindt hangt af van jouw persoonlijke criteria en met welk doel je jouw kind(eren) een basisschoolopleiding wil laten volgen. Wij verzamelen daarom zoveel mogelijk verschillende gegevens over basisscholen en stellen die openbaar ter beschikking. Wij willen je hiermee zo breed en objectief mogelijk informeren zodat je als ouder een gedegen keuze kunt maken. 

Zoek een school op plaats, postcode of naam:Op de kaart ziet u alle scholen. Zoom in met de + of - of zoek op plaatsnaam of postcode. Door een school aan te klikken treft u de gegevens aan over deze school en de waardering van ouders die een kind op die school hebben. Uitgebreid zoeken


Welke school past het best bij mijn kind?Onderwijs in Nederland

Hoe werkt het onderwijs in ons land? Wie betaalt of controleert? Hoe is het gesteld met de kwaliteit? Waar kunt u terecht met vragen of klachten?

In dit deel van de website treft u relevante informatie aan over de 'organisatie' van onderwijs en de partijen die betrokkenheid hebben bij de organisatie.

 

Scholenkeuze.nl

 
 

Like ons op Facebook